Važna Napomena
Prijavom na naš sajt stičete mogućnost da budete izabrani za neko snimanje. Međutim, da li ćete uopšte i koliko biti angažovani zavisi od potreba produkcije. Nekoga pozovu više puta a nekoga nikada. Mi pružamo šansu ali ne garantujemo da ćete zasigurno biti angažovani. Vaša odluka je da li ćete se prijaviti ili ne. Svakako prijava je besplatna pa možete pokušati.

Prijavom u našu bazu dajete saglasnost da se Vaši podaci (fotografije, br telefona i ostalo što je neophodno) obrađuju u svrhu kastinga i snimanja
 
Lista najčešćih pitanja

Zaboravio sam lozinku, šta da radim ?
Postoji samo jedan način da povratite Vaš nalog, a to je da resetujete lozinku. Morate uneti Vašu e-mail adresu, na koju ćemo Vam poslati link za resetovanje. Kliknite ovde da započnete resetovanje. Ukoliko ste izgubili pristup Vašem e-mail nalogu, postoji mogućnost da Vam administrator pomogne, potrebno je da pošaljete e-mail na support@statisti.rs sa Vašim: brojem, e-mailom, imenom, brojem mobilnog telefona i lozinkom koju ste koristili.
Ne mogu da pristupim svom profilu, izbacuje mi gresku, a uneo sam prave podatke ?
Pogledajte da nije promenjen jezik tastature, pa su neka slova zamenjena. Recimo stisnete taster z, a sistem ispise y, ili tome slično. Ako to ne uspe, probajte da resetujete Vašu lozinku, ako ni to ne uspe posaljite e-mail na support@statisti.rs
Da li je moguće na jedan e-mail prijaviti 2 osobe ?
Ne. Jedan e-mail za jedno lice.
Kako da se prijavim za projekat, a da ne pisem non stop podatke ?
Potrebno je da imate Vaš nalog. Ulogujete se na sistem, izaberete željeni projekat i kliknete na dugme "prijavi se". Ako nemate nalog, onda ipak morate popuniti sva polja direktno na sajtu u delu projekti.
 
Prijava na sistem
 
Facebook Strana
 
Novi članovi
 
 
©2023 STATISTI
Design by Aki
Developed by Aleksandar Sekulic